Profile Tyre Center

BandenScan

Profile Tyrecenter te Leeuwarden is filiaalhouder van 4 vestigingen in Friesland. Zij zijn gespecialiseerd in autobanden, APK en onderhoud aan auto's

Tijdens de Bedrijven Contact Dagen Noord in het WTC te Leeuwarden heeft Béyonit Events een activatie in de vorm van een bandenprofiel check uitgevoerd. Het activatie team voerde een digitale check uit op de autobanden van de bezoekers, waarna een gepersonaliseerd rapport uitgeprint werd. Dit rapport bevatte een uitgebreid advies over de de bandenstatus inclusief een incentive om de conversie-potentie te verhogen. 

Tijdens dit tweedaagse evenement heeft Béyonit Events meer dan 250 voertuigen gescand. Ruim 50% van de banden had service nodig, werk aan de winkel voor het verkoopteam van onze klant profile Tyrecenter. 
Béyonit Events heeft tijdens de Business Contact Dagen Noord, de activatie verzorgd voor Profile Tyre Center, "Friese Banden Service" in Leeuwarden.

De actieve inzet van de bandenscanner lijdt tot omzet stijging.

Te veel auto eigenaren rijden met onjuist uitgeleinde banden en te weinig profiel. 
Dit lijdt tot slijtage en een langere remweg.  

 

Door de bandenscan actie worden bestuurders proactief gewezen op deze gebreken, die ze welliocht zelf niet geconstateerd hadden. Voor de garage houders een mooie kans om deze potentiele klanten op weg te helpen naar een veilige voertuig. 

Meer uit ons portfolio
Bekijk meer van onze opgeleverde projecten
Béyonit Events © 2019 | Privacy statement | Cookies