OrangeGas

OrangeGas bouwt tankstations waar uitsluitend alternatieve brandstoffen, zoals groengas, verkrijgbaar zijn. Nu al 65 locaties die louter alternatieve brandstoffen aanbieden.

Wij van Béyonit Events mochten een groots publiekelijk toegankelijk evenement  neerzetten in het centrum van Leeuwarden om zo de regionale naamsbekendheid te vergroten en OrangeGas live in contact te brengen met relaties en doelgroep.

We hebben het complete evenement-management op ons genomen: van conceptontwikkeling, vergunning aanvragen, productionele uitvoering tot offline en online communicatie.

“Met het OrangeGas event The Only Way Is UP hebben we samen met Béyonit Events een prachtige evenement neer kunnen zetten in het centrum van Leeuwarden.”

“Een partnership waarbij vanuit Béyonit Events vooral de combinatie handen in uit de mouwen, creativiteit en goede organisatie top waren!”

-Marcel Borgers, Directeur Orange Gas-

Béyonit Events was betrokken bij het organiseren van een groots publiekelijk toegankelijk evenement in het centrum van Leeuwarden om zo de regionale naamsbekendheid te vergroten en OrangeGas live in contact te brengen met relaties en doelgroep.
Meer uit ons portfolio
Bekijk meer van onze opgeleverde projecten
Béyonit Events © 2019 | Privacy statement | Cookies