Over Béyonit Events
Wat wij doen

Béyonit Events in een logisch vervolg op de online diensnten van Béyonit. Alhoewel online marketing steeds belangrijker wordt, geloven wij nog steeds dat je in de 'echte' wereld, je merk bouwt door de interactie aan te gaan met je doelgroep en zo een duurzame klantrelatie op kan bouwen. 

We verzorgen marketing-activiteiten die je merk lokaal versterken, denk aan; live activatie, promotie-events, pop up-events, beurzen die van A tot Z voor je worden geregeld, zakelijke evenementen voor personeel en relaties, en andere PR-strategieën die je maar kunt bedenken.

Wie zijn wij?

Frank Zijlstra
Campaignemanager Online

Frank Zijlstra (1990) - Het multi-talent. Zet hem achter een computer, soldeerbout, camera, laat hem een auto verbouwen of druk hem een muziekinstrument in handen.

Waar zit zijn uit-knop?
Frank zet dingen in beweging. Door zijn creativiteit, technische know how en brede set aan marketing-skills weet hij mensen te bereiken, te activeren en te verwonderen. Mogen we hem de 'nerd' van Béyonit noemen? Best, wat Frank betreft. Hij is alleen wel meer dan dat. De man aan tafel die vooral druk is met nieuwe ideeën en concepten uitdenken.

In een paar woorden:
• Mediaduizendpoot
• Creatief tot op het bot
• Bruist van de ideeën (af en toe te veel voor zijn compagnon)
• Denkt altijd één stap vooruit in webtechnologie
• Proactief en doortastend
• Social-media-gekkie
• Vrije tijd… wat is dat? 

Binnen Béyonit zet hij zijn creativiteit in voor het MKB en de top van de zakelijke markt. Om complexe internetproducties en marketingcampagnes te bedenken en in goede banen te leiden.

Bram Niemendal
Managing Partner

Bram Niemendal (1969) - Je zou het niet zeggen, maar zo langzaamaan is hij een ‘oude rot in het vak’ van marketing & communicatie aan het worden. Met respect uiteraard.

Niche in Noord-Nederland
Hij stond als mede-eigenaar van Stratim Interactive aan de wieg van de eerste internetbedrijven in Noord-Nederland. De man met een dijk aan ervaring en een enorm netwerk. Hij weet met succes diverse organisaties op te zetten, te positioneren en te professionaliseren.

Jouw idee vertaald naar keiharde doelen
Bij Béyonit houdt hij zich bezig met essenties vertalen naar een doelgerichte aanpak. Bram is specialist in business development, strategie & planning.

In een paar woorden:
• Open en extravert
• Enthousiast en energiek
• Gevoel voor esthetiek
• Analytisch en scherp
• Academisch waar het moet, pragmatisch waar het kan
• Werk gaat voor het meisje
• Weet je, eigenlijk blijft Bram gewoon altijd een jonge hond: rebels, maar wel te trainen en met oog voor de baas (klant in dit geval). 

Benieuwd naar hoe we jouw doelgroep in beweging kunnen brengen?
Visie & Uitgangspunten

Van A tot Z

Wil je een succesvol evenement neerzetten, dan valt of staat dit met een strakke organisatie. Wij zijn je partner. Enkel en alleen tevreden als het eindresultaat top is.

Aansporen tot actie

Prikkelen, verrassen, overtuigen. Dat is wat Béyonit Events doet. Wij helpen je met live middelen om jouw bedrijf, jouw merk sterk in de markt te zetten. Wij brengen jouw doelgroep in beweging!

Béyonit maakt het mogelijk

Een evenement bedenken en opzetten is één ding, het complete proces uitvoeren en afronden is een tweede. Dat kunnen wij als geen ander. Dus laat de sores aan ons en geniet vooral.

En er werd nog lang nagepraat

Met alle aandacht voor beleving, creativiteit, technische en financiële haalbaarheid. Zo bouwen wij events waar nog lang over nagepraat wordt. Van het concept tot en met de productionele uitvoering. Béyonit Events is jouw partner bij uitstek.

Jouw klanten worden ambassadeurs

Maar bovenal geloven wij in de kracht van trouwe klanten. Béyonit Events investeert daarom continu in extra kennis en innovatieve tools om van jouw klanten (of fans) ambassadeurs te maken.

Tot in de puntjes geregeld

We bedenken niet alleen verrassende evenementen, wij zorgen er natuurlijk ook voor dat de uitvoering perfect is. Zoals campagnes bedenken en neerzetten, logistieke handelingen en roadshows, stands en beurzen regelen.
Béyonit Events © 2019 | Privacy statement | Cookies